»

Monolog Seekor Kambing Tua


Monolog Seekor Kambing Tua

Dulu…

Dulu aku dan kau bukan main lagi kamceng…

Dulu aku dan kau kawan baik…

Dulu aku selalu puji kau…

Dulu aku sembah-sembah kau…

Dulu aku selalu main berdiri di belakang kau..

Dulu aku sentiasa sedia dengan ayat power gila babi aku “Berdiri Teguh Di Belakang Kau”

Dulu aku tidak pernah miss soru buat banner “Menyokong Penuh Kepimpinan Kau”

Sekarang…

Sekarang kau tikam aku dari belakang!!??

Sekarang kau panggil aku racist!!??

Bedebah kau!

Kita putus kawan!! :twisted:

Tags: , , , , , , , ,

You probably want to check out these posts as well:

16 Responses to “Monolog Seekor Kambing Tua”

  1. nono wrote on Jun 20, 2008 at 3:54 pm

    😯 haha… back in ktdthb, we love to call the guys in class kambing gurun.. (tiba2 tringat).. maaf, saya tahu comment saya tidak ada kena mengena dgn entry kamu bongkersz.. πŸ™„

    [Reply]

  2. melbie wrote on Jun 20, 2008 at 4:10 pm

    macam hensem ja renungan kambing tua itu? wahahhaha … aii apaΒ²lah ko buat ni bong? ndakan kambing pun ko mo “main” blakang sampai di Kuching sana tu? ahhaha πŸ˜›

    [Reply]

  3. bongkersz wrote on Jun 20, 2008 at 4:36 pm

    mengapa kambing gurun? mereka serupa kambing ke? πŸ˜€ then the girls they called what?

    [Reply]

  4. bongkersz wrote on Jun 20, 2008 at 4:37 pm

    wah.. cakap pasal main belakang, bukan main sensitive melbie.. πŸ˜€ πŸ˜€ hensem? you love kambing-looking guys? 😯 ➑ suka yang simpan janggut? πŸ˜›

    [Reply]

  5. suituapui wrote on Jun 20, 2008 at 7:01 pm

    Dulu aku dan kau bukan main lagi kamceng CHECK!

    Dulu aku selalu berdiri di belakang kau CHECK! Memang berdiri tegak!!! πŸ˜†

    Sekarang kau tikam aku dari belakang!! Ooo…lagi! Lagi! ROTFLMAO!!!!!

    (Jangan bom I!!! Main2 aje!!! Hahahahahaha!!!!)

    [Reply]

  6. drumsticks wrote on Jun 20, 2008 at 7:39 pm

    why your bm so deep? be like zewt mah!! zewt write normal bm.. u use.. some other kind of bm.. πŸ™„

    [Reply]

  7. bongkersz wrote on Jun 20, 2008 at 8:19 pm

    zewt’s bm? his one very baku gua.. the one you normally use at school πŸ˜› mine.. very normal bm also leh.. well, some of the words not for formal use haha! eg. kamceng.. which word you want me to translate? πŸ˜›

    [Reply]

  8. bongkersz wrote on Jun 20, 2008 at 8:20 pm

    hahaha! who tikam you from belakang? don’t stand in front people then.. move to the back πŸ˜€ πŸ˜€

    [Reply]

  9. NoktahHitam wrote on Jun 20, 2008 at 11:06 pm

    kambing ko tu well groomed la. tade bulu idong terkeluar

    [Reply]

  10. bongkersz wrote on Jun 20, 2008 at 11:12 pm

    kambing metrosexual.. harap maklum ➑

    [Reply]

  11. angeles wrote on Jun 20, 2008 at 11:54 pm

    saya tak nak jadi kambing.. saya jadi kucing.. miao… πŸ‘Ώ

    kambing tua bukan calang-calang..errr.. kambing, tau!! πŸ˜›

    [Reply]

  12. bongkersz wrote on Jun 21, 2008 at 12:07 am

    oh you love kucing? πŸ˜› i love dog… you suka kambing tua? or orang tua? πŸ˜€ ehem.. siapa rasa dia tua cepat show yourself.. angeles wants you… hahahahahaha! πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†

    [Reply]

  13. nono wrote on Jun 21, 2008 at 2:00 pm

    πŸ˜†
    haha.. mungkin kots. and they called us (girls) beruang kutub… :kiss:

    mentang2 kiut.. hehehe πŸ˜›

    [Reply]

  14. mar wrote on Jun 22, 2008 at 1:10 am

    Im confused…apasal tiba2 kambing ade kat cni ek? πŸ˜•

    [Reply]

  15. bongkersz wrote on Jun 22, 2008 at 3:56 pm

    this is not for confused people… ➑

    [Reply]

  16. bongkersz wrote on Jun 22, 2008 at 4:02 pm

    beruang kutub? hahahahahaha! kambing dan beruang kutub.. good one πŸ˜€

    [Reply]

Drop a comment :)

Page 1 of 11