»

Mohd. Khairul Azam Abdul Aziz seorang penipu besar yang bahlol. Meh lah debat dengan aku!


Ini entri mencarut. Saya perlu melepaskan geram yang terbungkam di dada. Sila jangan teruskan membaca sekiranya anda masih suci murni seperti Makcik Madonna.

Hoi Khairul!

Kau memang bodoh sial. Bercakap pun tergagap-gagap entah apa-apa entah. Dah muka sekali tengok macam muka Khir Toyo sebelum botox + tempe treatment, tengok lagi macam bapuk Lorong Haji Taib. Bercakap bergoyang-goyang kepala dan badan macam sotong, geli-geleman aku tengok.

Mari kita tengok betapa bodoh dan dungunya si Khairul, ‘hero’ Pro-ISA ini.

“..iaitu semasa berdemonstrasi, banyak harta benda milik orang awam dan milik peniaga-peniaga sekitar Masjid India, Chow Kit, Jalan Tunku Abdul Rahman dan sebagainya telah rosak. Harta benda awam telah rosak, aaa termasuk juga harta benda awamlah, tong sampah rosak, telefon awam rosak… “

Amende ko cakap tu hah? Ko Melayu ke aper? Cakap tak betul, beri malu bangsa jer.

“.. Saksi kejadian adalah 27 juta rakyat Malaysia dan 7.3 billion warga dunia

Kepala hotak kau 7.3 billion. Ko pandai pakai internet tak? Hah, pergi baca kat Wikipedia.

As of 4 August 2009, the Earth’s population is estimated by the United States Census Bureau to be 6.775 billion.

Mana ko dapat lagi lebih setengah billion? Bapak ko bagi?

Ko faham ke Keluhuran Perlembagaan itu apa? Kedaulatan Undang-Undang itu apa? Jangan main sebut jer. Artikel 10 Perlembagaan Malaysia ko pernah baca tak?

Artikel 10 bagi Perlembagaan Persekutuan di Malaysia

(1)Tertakluk pada Klausa (2), (3) dan (4) -
(a) setiap warganegara mempunyai hak dalam kebebasan untuk berkata-kata dan ucapan;
(b) semua warganegara mempunyai hak untuk berhimpun dengan aman dan tanpa senjata;

(c) semua warganegara mempunyai hak untuk menubuhkan persatuan.

*Klausa (2), (3), dan (4) adalah sekatan-sekatan yang boleh dikenakan ke atas hak-hak dalam klausa (1) jika dianggap perlu untuk keselamatan negara.

Merbahaya? Ancaman kepada keselamatan negara?

“Eh, you seorang anak minta RM10 dengan bapak you, wajib ke bapak…”

Woi bodoh, polis bukan bapak rakyat, polis tu kuli rakyat lah! Rakyat yang bagi duit dengan polis suruh jaga keselamatan rakyat. Apa pulak rakyat yang jadi anak? Otak ko letak kat kepala lutut ke, Khairul?

“..Menteri tiada kuasa untuk menangkap orang di bawah ISA”

Seksyen 8 dalam Akta Keselamatan Dalam Negeri 1960 membolehkan Menteri Dalam Negeri mengeluarkan perintah tahanan selama dua tahun, tanpa melalui proses perbicaraan, terhadap mana-mana individu bagi tujuan mencegahnya daripada melakukan sebarang tindakan yang boleh mengancam dan memudaratkan keselamatan negara.Nampak sangat kau ni bahlol tahap keldai, Khairul. Keldai pun lagi pandai dari kau.

“Perompak dan penyamun di Malaysia berpesta sebab polis semua sibuk menjaga..”

“Hello polis, tolong ada orang curi rumah saya. Sorry lah polis semua sibuk”

Lawak ke? Apa tugas polis? Pukul orang awam yang berdemonstrasi secara aman? Tangkap penjenayah? Mana yang patut jadi keutamaan? Otak ko lembab macam span cuci pinggan mana lah tau ye? Er, macam mana nak ‘curi rumah’ tadi? Angkut?

“Saya dengan ini mengumumkan saya selaku (semua title haprak entah) saya dengan ini mencabar one by one debate dengan DS Anwar Ibrahim”

Yang ini memang lawak. Kalah lawak Zizan, kalah lawak Nabil Raja Lawak. Ukur kain di baju sendiri lah, Khai. One by one debate? English macam taik ada hati nak ‘speaking’ seh! tak payah berdebat dengan DS Anwar Ibrahim, kalau menteri Umno macam Shabery Chik boleh berbuih mulut terkena penangan DSAI, aku rasa ko mesti muntah balik nasi kandar yang ko makan semalam. Tak pun tercirit terberak terkencing dalam seluar.

Tapi kalau hendak sangat berdebat, meh sini, berdebat dengan aku kalau rasa hebat sangat. Aku takder title-title hebat macam ko, tapi setakat berdebat dengan sotong kurap picisan macam ko ni bring it on!

“At the first place, kenapa engkorang ni semua, makcik-makcik tua, yang pakcik-pakcik..”

Kurang ajar betul engko ni Khairul. Ada mak bapak engko ajar macam mana nak bahasakan orang-orang tua macam makcik-makcik, pakcik pakcik? Sukahati ko jer panggil ‘engkorang’. At the first place kepala hotak ko. Sudahlah nak ‘speaking’ tu, nampak terencat lah hoi!

“Sebelum tembak polis kena beri amaran..”

Kalau dah dasar penipu tu, memang tak boleh percaya.

Ada ke beri amaran?

“Saya pun perlahan-lahan pergi masuk balik dalam CM beli t-shirt Visit Malaysia RM1o”

Wah wah, nak temberang cakap pakai t-shirt Visit Malaysia lepas sekatan polis serah memorandum di Istana Negara. Penipu besar!

Polis nafi pro ISA berjaya lepas ke Istana Negara
03 Aug 2009 11:20AM

KL: Majlis Gabungan NGO Pembela Negara (Magaran) sama sekali tidak menyerahkan memorandum mempertahankan Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) kepada Istana Negara sebagaimana didakwa oleh kumpulan pro-ISA kelmarin, kata polis semalam.

Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Wan Abdul Bari Wan Abdul Khalid menjelaskan penasihat undang-undang Magaran, Mohd. Khairul Azam Abdul Aziz telah ditahan polis kira-kira 7 petang kelmarin ketika mendekati kawasan Istana Negara.

Sehubungan itu tegas beliau, tahap kawalan keselamatan di kawasan Istana Negara juga tidak pernah dicerobohi.

“Memorandum kumpulan pro-ISA tidak pernah diserahkan (kepada Istana Negara), wakil Istana Negara juga tidak hadir untuk menerima memorandum,” katanya.

Jelas Wan Abdul Bari, apabila Khairul cuba untuk melepasi sekatan jalan yang dikenakan, beliau telah dibawa ke pusat subtaktikal berhampiran dan maklumat peribadinya diambil.

Katanya lagi, Khairul telah dilepaskan kemudian kerana beliau tidak memperlihatkan sebarang ciri-ciri mengancam keselamatan.

Kelmarin kumpulan pro-ISA berkata pihaknya bangga kerana berjaya menyerahkan memorandum kepada Istana Negara melalui pintu masuk belakang.

Memang kaki putar belit, siapalah yang bodoh sangat nak percaya kat ko ni Khairul? Sudah merepek tu, bagus balik rumah peluk bini. Sekarang, 1Malaysia dah tahu bahawa Mohd. Khairul Azam Abdul Aziz ini merupakan seorang pengkhianat parti, penipu, bodoh perasan pandai, bodoh tidak bertempat, bodoh dungu, bodoh keldai, bodoh tolol dan yang sejenis dengan yang bodoh-bodoh.

ps: Pheewwww, I’m feeling better now. Must be the haze.

pss: Yes, I stoop low to hit him below the belt. Er, must fight at same level no?

pss: FAQ on Internal Security Act (ISA) (in Bahasa Melayu)

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

You probably want to check out these posts as well:

49 Responses to “Mohd. Khairul Azam Abdul Aziz seorang penipu besar yang bahlol. Meh lah debat dengan aku!”

  1. jeff lee wrote on Aug 4, 2009 at 2:25 pm

    eh..how come u look like khir toyo? sound like khir toyo? talk like khir toyo..must be his doppelganger..eeeee..scary !!

    :O

    [Reply]

  2. Fi-sha wrote on Aug 4, 2009 at 2:26 pm

    Dear Bong

    Its good to talk it all out, kan? Thanks a lot – i feel much better too…

    Hey bro, im with you…ok?

    [Reply]

  3. coolooc wrote on Aug 4, 2009 at 4:21 pm

    Razak – started racial politics and malay supremacy

    Mahathir – started cronyism and corruption and ISA politic

    Badawi – started sleeping culture and half pass six nepotism

    Najib – start sex and killing politics

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @coolooc, cakap saja tadak guna. lu letak lu punya real name n contact no. baru hebat.

    [Reply]

  4. yuking wrote on Aug 4, 2009 at 4:23 pm

    I rather have the British colonizing us all over again than having the corrupt Yahudi like Umno regime treating the rakyat like a piece of shit.

    [Reply]

  5. vesewe wrote on Aug 4, 2009 at 4:26 pm

    This not surprising. Selective amnesia is a trademark of the BN politicians.
    Who was first to breed cronism? Umno.
    Who was first to kurang ajar with the sultans? Umno.
    Who was first to promote gambling and liquor in an Islamic country? Umno.

    [Reply]

  6. konek wrote on Aug 4, 2009 at 4:31 pm

    In Malaysia everything is illegal except when Umno farts.

    [Reply]

  7. yoy wrote on Aug 4, 2009 at 4:35 pm

    I hate malay pig so much in my life
    If all malay pig jump into sea and all die
    This world will become very very beautiful

    [Reply]

  8. ruyom wrote on Aug 4, 2009 at 4:38 pm

    The longer the existence of Utusan and Umno governing this nation, the worse the image Malaysia is projecting to the world.

    Utusan and Umno may not have realised that, but a lot of people in other countries have regarded Malaysia as a low class country.

    Jaguh kampung but a joker to the world indeed.

    [Reply]

  9. bongkersz wrote on Aug 4, 2009 at 4:39 pm

    @yoy, now.. I have to stop you there man. What’s the difference between you making that statement and those you insulted? Same breed no? We don’t need more divisive statement. Please.

    [Reply]

  10. fil wrote on Aug 5, 2009 at 12:55 am

    ngaku dirik ahli pas lg ya ..sukar untuk dipercayai 🙂

    [Reply]

  11. Alique Azmi wrote on Aug 5, 2009 at 8:01 am

    mrh betul brader kte nie ek..
    xpe..next election kasi wat betul2 la..
    kasi turun BN..
    kalau x smpi bile nak berdemo mcm nie..
    smpi bile nak kena tgkp masuk isa..
    xde perkembangan and kemajuan..
    election is the only way..
    tapi tu la..
    everything pun BN da control..
    aku ingat a few past elections BA leh take over..
    tapi agak mengecewakan..
    mcm nie la aku suggest..
    next demo buat kaw2 punyer..
    name it..’demo berdarah’..
    kasi darurat terus..
    then push agung/pm bubar parlimen..
    pegi rumah kroni2 or keparat bn kasi sembelih semua..
    haha..
    bodo tul komen aku nie..

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @Alique Azmi, tau pulak ko tu bodo yek? hehehe

    [Reply]

  12. haritz wrote on Aug 5, 2009 at 6:57 pm

    miahahahaha wah.. berapi,sakit perut aku. Oklah kau minum teh ais dulu bagi sejuk badan skit.

    [Reply]

  13. Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz wrote on Aug 5, 2009 at 7:31 pm

    HAHAHAH

    TAHNIAH

    AMAT MENGHIBURKAN

    KALAU NAK SEMBANG DIRECT DENGAN SAYA

    CALL 012-9770412

    TERIMA KASIH

    http://www.graduanmelayumuda.blogspot.com

    hahahahahahahahahahah

    [Reply]

  14. Vijay Kumar Murugavell wrote on Aug 5, 2009 at 8:25 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz,

    “Pergi jahanam dengan GMI…kami tak takut dengan mereka. Mereka nak berhimpun, kami pun akan berhimpun, kami juga ada hak untuk berhimpun, apa nak jadi…jadilah.”-begitulah kata-kata Penasihat Undang-undang Magaran, Mohd Khairul Azam Abdul Aziz

    Lepas tu apa dah jadi, sorang shj, Perkasa dan Perwira tarik diri ke ?

    Ibrahim Ali ancam nak buat huru hara.
    Menghasut Perkasa dan Perwira.
    Tok Guru cabar dia tak berani.
    Ibrahim haprak tiada nilai murni.
    pantun/vkm/09

    Bila saja saya baca skrip yang bodoh, saya hampir pasti, UMNO yang baling batu dan sorok tangan.

    Cakap je, berapa yang UMNO bayar kamu untuk buat lawak bodoh ini ?

    [Reply]

  15. roy wrote on Aug 5, 2009 at 8:34 pm

    khairul,

    u cakap sebarang, tak ada substance, ada hati mau jadi hero,mmg patut pun kena kutuk maki.

    graduan lagi tu… my ass

    dah kena kutuk, tak puas hati. tapi tak sedar silap sendiri. at least kalau u punya cakap is substantive, org pun diam, tak bising.

    what a wanker…

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @roy, aduiii…. mcmlah kamu ni pandai sgt. kalau takat2 ada bachelor atau master tu, duduklah diam2. org yg mengata org bodoh ni, biasanya dia lagi teruk. aduiii

    [Reply]

  16. NoktahHitam wrote on Aug 5, 2009 at 8:36 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz,

    Bro, learn ethics la. CAPS ni bile menjerit sahaja. Pening kepale aku bace blog mu.

    [Reply]

  17. Kavilan wrote on Aug 5, 2009 at 8:44 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz

    Gelaran diberi, Graduan Melayu Muda. Tetapi, apabila bercakap, ada Bahasa Inggeris bercampur-baur dengan tatabahasa yang amat menjengkelkan.

    Nak tanya sikit… Apa tu “sembang direct” ya? Inikah yang diperjuangkan oleh para pejuang anti-PPSMI?

    [Reply]

  18. Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz wrote on Aug 6, 2009 at 12:41 am

    HAHAHA

    MEMANG LAWAK TAHAP GABAN KORANG NI

    CALL LA DEN…

    KALAU TAK BERANI BERCAKAP,SEMEES PUN GUA LAYAN LA

    HAHAHAHA

    [Reply]

  19. Vijay Kumar Murugavell wrote on Aug 6, 2009 at 1:03 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz,

    Tak payah SMS la, kita debat di-sini kalau kamu berani, setakat ini kamu belum mengemukakan apa jua hujah yang bernas.

    Oh . ya sebelum nak debat belajar menaip dulu.
    Di bahagian kiri papan kekunci kamu ada butang yang bertanda “Caps Lock” tekan sekali, untuk makluman anada “Caps Lock” adalah untuk mengawal Huruf Besar bukannya kunci topi, faham bahlol ?
    GGMM itu apa ? Gerombolan Goblok Minda Malap ?
    OK, kamu lawak, saya pun lawak, jangan marah ya ?

    Ok, kita mula-

    1) Cuba huraikan seksyen 73 dan seksyen 8 ISA dan bagaimana seksyen seksyen tersebut tidak boleh disalah gunakan.

    2)Huraikan seksyen 8B akta tersebut, dan bagaimana seksyen ini memelihara hak tertuduh memperolehi keadilan di mahkamah.

    3) Tan Hoon Cheng (Wartawan) di tahan di bawah ISA kononnya untuk perlindungan dirinya sendiri, cuba namakan seksyen di bawah ISA yang membolehkan tindakan tersebut.

    Saya ada puluhan soalan , jawab yang 3 diatas dulu, nak debat meh, tapi saya bagi amaran mesra dahulu, hujah kamu biar bernas , jangan jangan saya tempelak kamu macam budah budak KPMU yang sombong bodoh.

    Pocah kaca
    Pocah gelas
    Kalau sudah baca
    Tolong balas

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @Vijay Kumar Murugavell, adui…. ni lagi sorang, berbuih bawa depat di blog. kesian.

    [Reply]

  20. Mohd Ikmal wrote on Aug 7, 2009 at 12:22 am

    http://www.youtube.com/watch?v=b8yyFYPa0S4

    the the suggestion,we we have make,we the sugge gegege…

    Mohd Khairul Azam –

    seorang Melayu Bahalol yg GAGAP.

    [Reply]

  21. trd_9118 wrote on Aug 7, 2009 at 3:13 am

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz, awak memang kurang ajar, awak rasa awak pandai, tapi sebenarnya jelas.. awak xpandai pun.

    [Reply]

  22. trd_9118 wrote on Aug 7, 2009 at 3:18 am

    kenapan la kamu ni bodo sangat khairul.. degil dan jahat. tengok muka pun aku tahu kamu ni sangat jahil.

    [Reply]

  23. Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz wrote on Aug 7, 2009 at 10:44 am

    HEHEHE

    CAPS LOCK GUA ROSAK….

    KOMPUTER LAMA BEB

    KARSEL LEK MAU BELI BARU

    SABAR YE VIJAY

    SEKARANG SAYA ADA BANYAK SIBUK JUGAK

    SINI PIGI SANA PIGI

    NANTI SAYA JAWAB YA MACHA….

    HAHAHAHA

    FUNNY LA YOU ALL NI

    [Reply]

  24. haritz wrote on Aug 7, 2009 at 12:06 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz, harghhhh.. tuihh!!!

    [Reply]

  25. UKM Graduate wrote on Aug 8, 2009 at 11:52 pm

    Mamat Khairul Azam ni ex-presiden Tindakan Siswa Bersatu (kelab pro-umno UKM) 3,4 tahun lepas. masa dia jadi presiden TSB kalah pilihanraya kampus UKM 51-0. kelab umno kalah semua kerusi. baguslah dia dah start aktif dengan umno. cepat sikit umno tumbang

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @UKM Graduate, ni mesti kes tak puas hati juga ni… hehehe….

    [Reply]

  26. Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz wrote on Aug 9, 2009 at 1:13 pm

    HAHAHA

    UKM GRADUATE,AKU PRESIDEN TSB TAHUN 2001 LA,8 TAHUN LEPAS, BUKAN 3,4 TAHUN LEPAS.

    TAHUN 2001 TU YANG TSB KALAH PALING TERUK DALAM SEJARAH, 51-0

    SEBAB TU LA AKU SUKA TENGOK TRANSFORMERS…

    THE RISE OF THE FALLEN……

    SEJARAH TAK BOLEH DI UBAH…..

    TAPI MASA DEPAN BOLEH DI CORAKKAN HARI INI…..

    KITA REPEAT KAT LUAR YEK…BUDAK IPU BODOH!!!!!!

    TINDAKAN SISWA BERSATU

    TERAS PERJUANGAN MAHASISWA MELAYU.

    IPU MAMPUS!!!!

    HAHAHAH

    [Reply]

  27. bongkersz wrote on Aug 10, 2009 at 8:29 am

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz, type betul betul lah bro. Pakai CAPS ni buat sakit mata baca. Same goes to your blog posts.

    Hmm, I heard you made a name in Google E-Chat for Malaysian lawyers and they want to refer you to disciplinary board? 🙂

    [Reply]

  28. Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz wrote on Aug 10, 2009 at 9:59 am

    HAHAHAH

    @bongkersz,

    MEREKA BOLEH MEMENJARAKAN SAYA

    NAMUN JIWA SAYA TETAP BEBAS MERDEKA

    HAHAHAHA

    JIKA TAKUT PADA RISIKO

    USAH BICARA TENTANG PERJUANGAN

    HAHAHAHA

    SATU SAYA DI PENJARAKAN

    AKAN LAHIR SERIBU SAYA PULA SELEPAS ITU

    HAHAHAHAH

    SAKIT MATA SEBAB caps

    HAHAHAHAH

    SaKiT HaTi

    HaHaHaHa

    UHUKUHUKUHUK

    KHAK…THUI……..

    [Reply]

  29. roy wrote on Aug 10, 2009 at 2:57 pm

    @Mohd Khairul Azam Bin Abdul Aziz,

    kesian….

    [Reply]

  30. Mamat Ensem wrote on Aug 11, 2009 at 8:33 pm

    Oi Khairul,
    Lain kali kalau ada kerja buat protest ala stail beruk cam ni, ajak ler sekali.
    Berapa yer bayaran kalau jadi konco-konco hang?
    Berapa pulak kau dapat?
    Best gak, dapat duit dapat glamour, woo hoo!
    Hidup beruk!

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @Mamat Ensem, ko nak keje? takyah lah nak jadi beruk org. adui…. kesian

    [Reply]

  31. amusement wrote on Aug 18, 2009 at 3:23 pm

    here i fin a good video of good info….keep it up.

    [Reply]

  32. Jeff wrote on Aug 19, 2009 at 7:58 am

    @coolooc, OOiii…it was your people who started the racism ideology…very ultra kiasu….lu orang mau jagi Malaysia mcm Singapore ka? Do you know that there is not a single chinese school in Singapore but every parents sent their children to National School? tapi engkau bodoh, mintak sekolah cina la…Tamil la…i think its time that the Government do away with all these vernacular schools and just stick to Sekolah Kebangasaan…mertabatkan bahasa Melayu. No more speaking like this,” cannot one la…U think you Malays are so clever, meh..?” hahahaha….

    [Reply]

  33. Jeff wrote on Aug 19, 2009 at 8:00 am

    @yuking, UMNO will not treat you guys like shit unless you are one !!! Because you guys eat like shit !!! hehehe…..

    [Reply]

  34. Jeff wrote on Aug 19, 2009 at 8:10 am

    @yoy, lu cina bodoh !!! balik tongsan la….why don’t u migrate to canada or australia….? Malaysia will be a better place to live without people like you…ultra kiasu…

    Kepada orang2 melayu….sudah tiba masanya kita jangan jadi bangsa yang bersopan santun tetapi kena jugak jadi kurang ajar mcm bangsa2 lain kat Tanah Melayu ni….kita kene start jadi kurang ajar dengan dia orang….cuba tiru mcm saya….sekarang ni kalau aku bercakap dengan dia org aku dah tak guna bahasa pasar lagi tetapi guna bahasa yang sama apabila aku bercakap dengan korang…..kalau dengan orang cina tua yang nak mampus pun aku cakp guna “aku…engkau” je….no more nak polite-polite…now the time to be kurang ajar with them….

    [Reply]

  35. Jeff wrote on Aug 20, 2009 at 8:56 am

    @yoy, Watch your words my friend…..you could land yourself in deep…deep…trouble….

    [Reply]

  36. aku pening wrote on Aug 26, 2009 at 10:12 pm

    apa la korang kalu setakat taip dlm blog besepah dh mcm2 maki hamun… apa kata korang saman menyaman. kan bagus dapat duit. apa kata? ada bran? klu ada sila tinggalkan no. tel & nama.. apa cer? melayu berani sahut cabaran apa?

    [Reply]

    org biasa Reply:

    @aku pening, aku sokong,kalau setakat menyumpah seranah dalam blog buat apa. nama pun setakat samaran buat apa. org2 mcm ni lah yang tidak maju2. ntah ada keja ke tidak. ntah2 tanam anggur jer. tak puas hati sebab tak dapat apa2. minta dengan pembnagkang, tengok dia bagi apa. ntahlah. nak cakap bahalol kang marah plak. hehehe

    [Reply]

  37. cucu rashid maidin wrote on Oct 19, 2009 at 9:47 pm

    ape la nk jd ngan korang ni…nk bergaduh je keje…open table makan skali lg bagus dari maki hamun sesama sendiri….baik baca blog ni pastu renung2kan lah

    http://holywar-efairy.blogspot.com/

    http://holywar-efairy.blogspot.com/search/label/Alter%20Terahsia%20Bangsa%20Melayu

    http://sangtawal.blogspot.com/

    dan yg ni paling best..baca dalam2 skit
    http://kumanddie.blogspot.com/

    [Reply]

  38. achmad abdollah wrote on Aug 1, 2010 at 2:49 pm

    Pelbagai kata-kata yang dikemukakan oleh saudara khairul kita, nampaknya dia dah tak terkata tiada alasan hanya sekadar kata-kata ‘ringkas’ untuk mempertahankan dirinya yang sudah tentu berserabut..

    kesian melihat korang hentam dia mascam tu heeee

    [Reply]

  39. SeksyenTiga wrote on Jul 12, 2011 at 7:45 am

    Polis itu kuli rakyat. Owh, so this is your mindset on how the police force should be. And you expect the policemen to respect the protesters when you are treating them like a kuli at the same time. Genius. Simply genius!

    [Reply]

    None Reply:

    Polis itu kuli rakyat? , rumah kau kena pecah kau cari polis jugak. Kalau lu mampus kena langgar lori pun polis dtg kasi settle mayat lu.

    Kepala mak lu pecah kena pukul along pun lu cari polis.

    [Reply]

  40. org biasa wrote on Aug 22, 2011 at 10:53 am

    @SeksyenTiga, saya sokong

    [Reply]

  41. nazri wrote on Oct 4, 2011 at 3:08 pm

    khairul tu pernah hisap dan sedut burit rosmah

    [Reply]

Drop a comment :)

Page 1 of 11