»

Entri Merapu Syiok Sendiri..


Hari ini tulis belog dalam Bahasa Melayu, stail orang Malaya… muda-mudi zaman kini! (Muahahahaha!)

Aku tak tau nak tulis aper hari nie.. jadi aku tulis jer aper yang terlintas kat hotak aku nie.

…………

…………….

Takde aper yang terlintas kat kepala hotak aku rupanya.. mungkin sebab hari nie hari jumaat, susah untuk sikit aku nak tulis entri yang bernas..

Tadi aku MSN-ing Clare, mintak tolong bagi idea nak tulis aper. Dier suruh aku tulis pasal kepala botak aku nie – camner aku maintain botak, kene pakai shampoo ke tak.. bla bla. Hmm..Aku dah cukur 4 kali since aku potong lepas pilihanraya hari tu. Argh.. Malas lah nak citer pasal botak-ness.. entah haper haper jer..

Citer pasal awek ok? Aku copy satu link gambar awek Melayu lawa kat member. Dier tanye aku, ko suke ngan awek Melayu ke? Aku jawab : Aku suka awek.. janji awek aku suke. Melayu, India, Sikh itu belakang kira lah! Kena luaskan skop dan pemandangan. Best tak jawapan aku?

……………

Aku tak tau nak tulis aper dah.. Takper, kita layan lagu dulu 😀

Beatles – A Hard Day’s Night

It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog
It’s been a hard day’s night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I find the things that you do
Will make me feel alright

You know I work all day to get you money to buy you things
And it’s worth it just to hear you say you’re gonna give me everything
So why on earth should I moan, ’cause when I get you alone
You know I feel okay
When I’m home everything seems to be right
When I’m home feeling you holding me tight, tight, yeah
It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog
It’s been a hard day’s night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I find the things that you do
Will make me feel alright

Owwww

So why on earth should I moan, ’cause when I get you alone
You know I feel okay
When I’m home everything seems to be right
When I’m home feeling your holding me tight, tight, yeah

It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog
It’s been a hard day’s night, I should be sleeping like a log
But when I get home to you I find the things that you do
Will make me feel alright
You know I feel alright
You know I feel alright…

Sekian terima kasih. Enjoy your weekend!!!!

Updated 5.54pm :

Korang perasan tak sebab entri nie dalam bahasa melayu, yang google adsense kat tepi tu pun keywords dier semua dalam bahasa melayu? Aku tak boleh tahan nak gelak.. Aku takder pun tulis apa apa yang berkaitan dengan ubat kuat, suami tidak tahan lama.. tapi, tengok ni…

Muahahahaha! Suami anda tidak tahan lama?? Tolong klik kat iklan, dengan hanya RM87 suami anda pasti gagah perkasa bagaikan kuda liar di malam pertama dan malam malam seterusnya!!!! 3-8jam, wah sai! Sungguh hebat, aku kerja opis satu hari 8 jam, kalau balik rumah buat lagi 8 jam, cepat sampai ajal lah macam nie.. mati keletihan 😀 Ngeh ngeh ngeh!

Tags: ,

You probably want to check out these posts as well:

18 Responses to “Entri Merapu Syiok Sendiri..”

  1. angeles wrote on Apr 18, 2008 at 5:35 pm

    kakakkaka… kelakar la ko nie..

    ko nak kekal botak sepanjang hayat ke? best… jadi macam Raja Mongkut.. 😉

    awek yg macam maner ko suker? yg tinggi, yg rendah, yg kurus, yg kurang kurus, yg rambut panjang, rambut pendek…?

    beatles? sangat nostalgia nampak… 😛

    hv a funtastic friday!

    –> botak macam best jer.. ringan kepala. raja mongkut botak ke? sepanjang hayat? tu penyakit botak kot..

    awek yang aku suke? susah nak cakap lah. nanti aku cakap suke yang rambut pendek.. tak leh ngorat awek rambut panjang.. haha! awek yang bersopan santun, lemah lembut, kiut miut, pastu biler masa masa yang sesuai, kena penuh nafsu berahi kot.. pastu kena tutttt…. tttuutttt.. (ditapis untuk tatapan umum. untuk version tidak ditapis, sila buat temujanji peribadi..)

    aku nak letak lagu ‘beat it’ fall out boys version.. tapi tak jadi. kakakakaka!

    fantastic friday? 😛 mudah mudahan…..

    [Reply]

  2. suituapui wrote on Apr 18, 2008 at 5:37 pm

    Hepy skali I tengok ade lagu Beetle…nak nyanyi bersama kot!! Tapi tengok video…putih aje…takde gambar pun??? Mungkin dah tua ni, mata dah tak nampak! Esok mesti pergi kedai buat cermin metal frame macam M. Daud Kilau!!!! Hahahahahahaha!!!!!!!

    –> time tu ada video warna ke? fuiyoh, ko minat m. daud kilau! ada kelas.. ada kelas…

    [Reply]

  3. Princess Redbloodsnow wrote on Apr 18, 2008 at 5:39 pm

    hahaha…sungguh bernas jwpn ko tuh
    mesti bengang jek kwn ko bl dgr tuh ek

    😀

    –> terima kasih atas pujian..

    [Reply]

  4. Clare wrote on Apr 18, 2008 at 5:47 pm

    Memang syok sendiri lah engko ni. Hang blog dalam Melayu, kita pun blog dalam Melayu jugok lah.

    Lagu tua, macam basikal tua. Old skool betui, syok!

    –> oi, hang, jugok, betui tu slang orang utara.. orang kedah ngan orang kelantan.. kiter cakap stail orang kay-el lah… muahahahaha!

    [Reply]

  5. angeles wrote on Apr 18, 2008 at 6:08 pm

    muahahahahha… hahaha… tak bole tahan.. mesti gelak dulu 😛

    RM87, memang berpatutan!!! boleh kasi suituapui untuk bers-day dia.. hahaha.. *cabut dulu.. nanti dicampak duster*

    so, you perlu tak benda RM87 tu?

    –> berpatutan leh.. beli lah untuk rakan rakan anda semasa harijadi mereka! 😀 ehem, i tak perlu lagi. kakakakaka!

    [Reply]

  6. suituapui wrote on Apr 18, 2008 at 6:40 pm

    Tak payah, angeles!!! Saya punya email tiap-tiap hari ada spam menimbun!!!! Berpuloh-puloh!!!…Nak buat member kuat lah, panjang lah, semua ada!!!! Ada untuk pompuan…u nak??? Nanti I forward semua kat u!!! Hahahaha!!!!

    Aduh!!! Itu yang bongkersz cari…panjangnya! Boleh muat dalam buku!!! U ingat macam beli computer, boleh minta ini itu? Kawin satu…semua factory setting punya!! Tak dapat default tukar!!! Betul tak, kura kura???? (Tukarlah nama tu! Itulah slow sangat!!!)

    –> ehem, permintaan mesti tinggi mar.. like your said, it’s not like beli computer 😛 eh, they sent so many emails untuk bagi panjang, besar, kuat, tahan lama to you because they know you need it probably? 😛

    [Reply]

  7. zewt wrote on Apr 18, 2008 at 8:10 pm

    blog pasal kepala botak… apa yang berada dalam kepala hotak…. hahahahaha…..

    it even rhymes!

    –> rotlfmao! no.. no i don’t want another pantun session..

    [Reply]

  8. Judy wrote on Apr 19, 2008 at 8:52 pm

    Adoi, apa sort of BM si ini? Diar? Hotak? Aper? Copy?

    Kepala saya dah pusing!! 🙂

    –> this is the way normal Malays talk in their daily life in Peninsular. 😀

    [Reply]

  9. drumsticks wrote on Apr 19, 2008 at 11:39 pm

    wanna ask the same question as Judy…

    –> haha!

    [Reply]

  10. mrcoolku wrote on Apr 20, 2008 at 1:54 am

    lucu sgt entri ini. tak sangka wak ni pandaipandai juga dlm bm. XD

    –> terima kasih. cukup makan jer…

    [Reply]

  11. melbie wrote on Apr 20, 2008 at 8:45 am

    kelakarlah awak ni bong … tapi betullah … tu tu di tepi tu google adsense awak … sakit perut aku gelak sorang2…

    “Persetubuhan paling puas?” pula tajuknya tu sekarang .. haiii… ramai sangat ker lelaki2 di malaysia ni tak mampu nak beraksi? hahaha

    –> rasanya kot.. mudah mudahan saya tidak tergolong dalam golongan yang kurang mampu itu.. kah kah kah!

    [Reply]

  12. ahlost wrote on Apr 20, 2008 at 10:16 am

    KKK (ketawa kuat kuat) kat iklan tu.

    –> eh you didn’t click on the iklan? 😛

    [Reply]

  13. Bengbeng wrote on Apr 20, 2008 at 8:32 pm

    Ku hampir jatuh dari bangku ketawa keke baca yg bukan bukan ini. Kalau botak senang dapat awek I pun nak botak. Konon botak sebab Pakatan menang 5 negeri, Bong hanya satu saje..nak awek yang cun. Tiap hari cukur lo kalau begitu huh?

    –> cukur armpit can lah tiap tiap hari. haha!

    [Reply]

  14. mar wrote on Apr 20, 2008 at 11:03 pm

    ee..boleh geli pula baca entri dlm BM nie…nape ek? wakakaka…

    –> aper yang menggelikan ni?

    [Reply]

  15. hyelbaine wrote on Apr 21, 2008 at 8:53 am

    Dulu aku pun pernah cuba nak mem-blog dalam BM. Boleh dikatakan agak melawakkan jugak ler post tersebut 😛

    Cheers!!! 😀

    –> yor dude! mana pergi all this while? haha! mem-belog dalam BM memang kewl!

    [Reply]

  16. Clare wrote on Apr 21, 2008 at 11:23 am

    Sori lah beb! Kita dah lama dudok kat utara, dah lupa cakap orang kay-el.

    [Reply]

  17. nono wrote on Apr 22, 2008 at 1:41 pm

    one word…

    kenja!!!! hahah

    [Reply]

  1. 1 Trackback(s)

  2. Oct 28, 2008: Kiss ME! | The Flaccid Mind

Drop a comment :)

Page 1 of 11